Jobba för Sveriges största Hostingbolag?

Trött på ditt jobb? Ropar du efter nya och roliga utmaningar? Vill du jobba för Sveriges största hostingbolag? Vi är inte bara störst, vi är även ett av dom coolaste bolagen med ett helt unikt koncept.

Du som tackar ja till ett jobb här på Crystone kommer ingå i koncernen Online Group, där vi har totalt 5 olika webbhotellsbolag i dagsläget, och vi växer ständigt! Därför behöver vi nya unga pigga och nyfikna människor som vill anta utmaningen att få oss att växa, med både vår personal och kunder!

Jobba för Sveriges största Webbhotellsbolag!

Därför söker vi nu flera medarbetare till vår ständigt växande support organisation, vi letar dig som vill jobba i ett högt tempo med en grupp sammansvetsade supporttekniker som har kul på jobbet varje dag. Vi vet hur viktigt det är att både har kul och utvecklas på jobbet. Vårt motto är och har alltid varit Work Hard Play Hard.

Kolla igenom våra lediga tjänster och tveka inte på att skicka in ditt CV redan idag!

Lediga tjänster hittar du här!

 

Comments

comments

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.