Lär dig programmera!

Barnhack – kom igång med programmeringen är IIS.SE’s och Tekniska museets guide & handbok för dig som vill lära dig programmera. Just denna guide är riktad mot barn, men det är aldrig för sent att lära sig något nytt tycker vi.

IIS.SE - Barnhack

 

Denna guide är fylld med matnyttig information för alla som vill lära sig programmera och kod. Själva iden med guiden är att ge barn och ungdomar nya ideér och hjälp att utveckla applikationer och program till datorer. Programmeringsspråket i denna guide är Scratch som är framtagen av Massachusetts Institute of Technology för att lära barn och unga att grunderna i programmering. Denna guide släppt av .SE är på cirka 40 sidor, du kan själv ladda ner denna helt gratis i Webformat eller PDF på denna sida: www.iis.se .

 

 

 

Med vänlig hälsning, Fredrik Björklund

 

Comments

comments

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.