Julklappar i November?!

Ja du hörde helt rätt, vi kunde inte faktiskt inte hålla oss längre. Så därför börjar vi julklappsutdelningen tidigt i år, till och med innan Kalle Anka! 😉 Så vad vill du ha för julklapp i år, har du varit snäll eller stygg? Spelar ingen roll enligt oss, alla har rätt till en fin julklapp! Vi kommer därför att ge bort en julklapp varje vecka till den som förtjänar det mest. Allt detta kommer gå via Facebook så vi rekommenderar därför att du (om du inte redan gör det) följer oss illa kvickt på https://www.facebook.com/Crystone .

 

Så vad kan du få för fin klapp denna vecka? Vi gjorde en snabb undersökning hos Svenska folket och insåg snabbt vilken årets hetaste julklapp var, nämligen 3 års gratis Webbhotell & Domännamn från oss själva!

Crystone_Julklapp_blogg

Så vad skulle du göra om du fick ett Gratis webbhotell & domännamn i 3 år? Någon rolig blogg om djur , eller kanske dina kakor du bakar varje lördag? Låt fantasin flöda och lägg din kommentar på bilden för att vara med i tävlingen!

Kom ihåg, varje vecka kör vi en ny julklapp ändra fram till Julafton, så missa inte att följa oss på Facebook.

Med vänlig hälsning, Fredrik Björklund

 

Comments

comments

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.