EU Domäner 1 krona!

Driver du en bra webbshopp i Sverige? Vill du ta din verksamhet ut till Europa och testa på nya marknader? Då ska du passa på nu!

.EU Domäner endast 1 krona!Just nu ger vi dig möjligheten att registrera en helt ny .EU domäner för endast 1 krona! Så ta detta tillfället i akt och leta reda på nya länder för att sälja dina produkter eller erbjuda dina tjänster.

.EU är en av dom största toppdomänerna o hela världen och hjälper över 500 miljoner människor i hela 28 länder att samarbeta över internet. Fler än 3.5 miljoner .eu-domäner finns i dagsläget registrerade och ökar varje dag sedan EU slog upp portarna 2005. Många företag använder sig utav .EU för att marknadsföra sig runt omkring i Europa, bland annat Microsoft, Toyota, Foot Locker, Louis Vuitton och många fler. Så passa på nu och se om ditt företagsnamn är ledigt, du kan kolla det direkt på den här sidan: http://www.webbhotell.se/

Kolla även om fler domäner är lediga, jag menar det kostar bara 1 krona! 😉

Mvh, Fredrik Björklund

 

Comments

comments

One Response to “EU Domäner 1 krona!”

  1. […] slå till nu när du kan köpa en .EU domän för endast 1 krona! Crystone skriver själva i sin blogg att det nästan finns 4 miljoner registrerade domännamn och många stora företag som till exempel […]

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.