Höst och Vinter 2013!

Vi går nu mot mörkare tider, det är inget som går att undgå, kvällarna blir kortare och nätterna kallare, men vad gör det när du kan stanna inne vid datorn, bygga hemsidor och registrera domäner! 🙂

 

Nåja, nog om kalla kvällar,  Vi har under många år kämpat med Parallels om kontrollpanelen och vi känner nu att det inte riktigt fungerar på den svenska marknaden, och då vi är ett svenskt bolag känner vi att vi behöver tänka om.

atomia

 

 

 

Vi på Crystone har under hela 2013 nu pratat med en ny kontrollpanelsleverantör, nämligen det svenska bolaget Atomia. Som redan har en lång och stabil erfarenhet av att leverera kontrollpanel på den svenska marknaden. Arbetet med Atomia har som sagt pågått under våren och sommaren, så vi kan nu med glädje säga att resan till ”Sveriges Bästa Webbhotell” äntligen har börjat på riktigt.

logo-crystone

 

 

 

 

 

Men detta är inte bara en nyinvestering i en kontrollpanel, vi har även beslutat att för att kunna ge den bästa tjänsten och upplevelsen till våra kunder så behöver vi ha den bästa utrustningen. Därför har vi efter ett långt och mycket bra samarbete med DELL gått in och köpt in hårdvara för X antal miljoner till en helt ny redundant lösning som kommer att installeras i vår helt egna hall uppe i Kramfors. Denna lösning kommer bestå utav 2 separata SAN, som du kan läsa mer om här. Lastbalanserar, och en väldans massa servrar från DELL, som skall driva webb, databas, mail och exchange i ett enda stort moln. Detta för att vi skall kunna erbjuda våra kunder den absolut snabbaste och säkraste webbhotellslösningen på marknaden.

 

dell-logo

 

 

 

 

 

Som att detta inte var nog så har vi även påbörjat arbetet för att bygga om vårt egna nätverk, både här i Stockholm för att säkra upp våra Dedikerad och Colocation servrar. Det nya nätet kommer även våra på plats uppe i Kramfors där våra VPS och Webbhotellslösningar kommer att finnas. Det är även DELL som står för denna hårdvara, som vi har skrivit mer om i vårt tidigare blogginlägg, du kan läsa det här! Detta kommer se till att vi får en uppkoppling mot 10Gbit samt skydda oss mot DDOS-attacker och allt annat som kan orsaka problem med nätverket.

 

Comments

comments

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.