Grattis WordPress!

Idag blir världens största blogg-system 10 år gammalt, vi pratar inte om något mindre än WordPress. WordPress gick nyligen upp i den otroliga siffran på 60 miljoner installationer över hela världen. Det betyder alltså att över 60 miljoner användare har valt WordPress för sin blogg eller hemsida.

WordPress Logo

 

Det blir allt vanligare och vanligare att användare väljer att inte bara driva sina bloggar utan även sina hemsidor för WordPress, och alltså använda det kraftfulla CMSverktyget som WordPress är, vi själva har valt att köra WordPress på alla våra hemsida Crystone.se, Webbhotell.se, Server.se och Onlinegroup.com.

Crystone erbjuder även vår egna enkla WordPress paket, i detta kan du själv välja att bygga en hemsida eller driva det som en blogg, allt detta för det otroliga priset av 299 kronor per år, du kan läsa mer om paketet här: http://www.webbhotell.se/wordpress/

 

WordPress grundare Matt Mullenweg berättar i länken här nedan om denna otroliga resa som han har gjort med WordPress och vad vi har att vänta av framtiden med WordPress.

Läs intervjuen här!

 

Med Vänliga Hälsningar,

Fredrik Björklund

Comments

comments

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.