Tjäna pengar på din hemsida!

Har du en webbsida / blogg / forum som har ett bra och konstant besökarflöde? Driver du det som ett hobbyprojekt hemma på fritiden? Varför inte tjäna lite pengar på detta hobbyprojekt?

– Det är enkelt att komma igång och dra in pengar på din webbsida, vi tipsar dig i detta inlägg om dom 3 enklaste sätten att få in lite extra klirr i kassan!

 

 

Affiliate-program:

Ett enkelt sätt att börja tjäna pengar är att gå med i ett afilliate-nätverk, där kan du själv välja vilka banners eller länkar du placerar ut på din hemsida. När dina besökare sedan klickar på en av dessa banners/länkar så kommer dom vidare till annonsörens hemsida. När besökaren som kom från din hemsidan sedan köper något på annonsörens hemsida så får du då ersättning från nätverket som du är med i. Enkelt och smidigt! Vi på Crystone driver ett eget nätverk som du kan gå med i helt gratis och börja skicka besökare till oss, vi betalar dig då 100% av ordervärdet! Du kan läsa ner om programet här http://www.crystone.se/bli-affiliate/ och signa upp redan idag!

 

Google Adsense:

Detta är ett av dom populäraste och enklaste sätten att tjäna pengar på din sida, här tjänar du pengar varje gång en besökare klickar på en av bannerserna som placeras ut på din hemsida. Så hur mycket du kommer tjäna är helt upp till dig, det hela beror på hur mycket trafik du driver till din hemsida. Desto mer trafik ju större chans att besökare klickar på en av dina banners. Du kan läsa mer om hur Google Adsense fungerar och hur du kommer igång här http://www.google.se/adsense

 

Donationer:

Om du känner att din hemsida är den enda i sitt slag och du tror att besökare vill stödja dina projekt och information du publicerar? Ja varför inte låta dom donera en slant för att du ska fortsätta att publicera informationen? Paypal har färdiga och enkla lösningar för hur du ska göra detta.

 

Har du fler bra tipps på hur man lätt kan tjäna pengar på sin webbsida? Släng in en kommentar nedan och dela med dig av dina egna tipps och trix så att fler kommer igång!

 

Comments

comments

Tags: , , ,

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.