Snabbare sökdomänsfunktion

Nu har vi släppt vår nya sökdomänsfunktion för WordPress, som kan vara bland de snabbaste sökdomänsplugin på marknaden.

Pluginet är helt kostnadsfritt, och för att installera så drar du enkelt över filerna till din pluginmapp i wordpress, sedan väljer du om du vill använda pluginet som widget eller på en enskild sida.

Du kommer att förvånas över den tid som sparas ner på att använda sig av vårt domänsök, och vi vågar oss på att påstå att det blir svårt att hitta något domänsök som är med tidseffektivt då pluginet bygger på advancerad ”jQuery” teknik som automatiskt kollar upp tillgängligheten för olika TLD:S (.com, .net etc)

Vi har även underlättat för dig genom att lägga till ett språkstöd så att du kan översätta till vilket språk som helst. Även köpprocessen genom Crystone har språkstöd för engelska och svenska. Du kan själv ställa in vilket språk kunden skall mötas utav i vår storefront.

Klicka här för att ladda ner pluginet.

Här kan du testa den live hos Crystone på server.se: http://server.se/domannamn/

Comments

comments

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.