Nya klocksuccén räddad i elfte timmen

Mutewatch är ett svenskt företag som tillverkar en speciell klocka med unik design. Deras klockor, som mest liknar vanliga armband i plast eller gummi, aktiveras först när man man knackar lätt på den osynliga displayen. Diskret design, med en kraftfull inbyggd teknologi. Idén till konceptet kommer från Mutewatch själva, och tillverkning sker än idag hos i företagets egen regi.

 

För ett drygt år sedan valde Mutewatch Crystone som sin leverantör. Man valde att lägga sin webbplats på ett vanligt webbhotellskonto för att kunna dra nytta av Crystones prestanda till ett förmånligt pris.

 

Precis i samband med nylanseringen blev så Mutewatch, utan deras vetskap, omskrivna i en stor internationell tidning gällande deras produkter. Helt plötsligt bombarderades siten av enorma skaror av nyfikna besökare som ville veta mer om de nya, innovativa klockorna – något som varken webbhotellet eller siten var byggda för.

 

Mutewatches VD Mai-Li Hammargren är en handlingskraftig kvinna. Strax efter 22.00 på kvällen hon tog kontakt med Crystones VD, Mattias Kaneteg. Mattias, som själv startade Crystone en gång i tiden, visste precis hur förödande det kan vara med en site som inte håller under trycket från internationell press. Som den entreprenör han är skred han snabbt till verket och lyckades flytta hela siten till en dedikerad server under natten – något som tveklöst räddade kvar intresset från många av Mutewatches nyfunna fans.

 

Allt sedan dess är Mutewatch en trogen kund, och Mai-Li säger själv att det beror på att Crystone är pålitliga och tillförlitliga, som tillmötesgående och trevliga. Vi på Crystone är naturligtvis stolta över de fina orden, och glada för att Mutewatch numera har en hosting som alltid kan växa i takt med företagets globala expansion. Väl värt en förlorad natts sömn.

Skrivet av: Jonas Grenfeldt

Comments

comments

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.