Nu kommer 4g

I samband med presentionen av den nya Ipad med stöd för 4g, som för övrigt beräknas komma till sverige den 23 mars, så kommer det svenska 4g nätet ställas på prov.

Hittils har det varit kämpigt för de företag som lanserat produkter med stöd för 4g i Sverige. Konsumenterna har inte upplevt att det har varit värt att betala den betydligt högre kostnaden som en produkt med stöd för 4g har i jämförelse med det helt dugliga produkterna som stödjer 3g.

Kanske blir apples nya produkt den som bryter sig in på 4g marknaden och får oss att glömma allt som har med 3g att göra, vilket som så får 4g leverantörerna nu hålla tummarna för att deras nät håller vad de lovar då man tror att den nya Ipaden kommer att sälja i miljon upplaga.

Läs hela artikeln på IDG

Comments

comments

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.