Foursquare lämnar Google Maps API

Foursquare överger Google Maps API för Open StreeMap, anledningen till denna övergång är att Foursquare ser möjligheterna i att låta användarna kunna påverka kartorna. De poängterar att det här inte kommer innebära några försämringar av tjänsten eller att några funktioner går förlorade.

Open StreetMap gör det möjligt för användare att tillsammans bygga upp kartor över världen.

“We love the idea of supporting open data through OpenStreetMap, and MapBox gives us greater flexibility on tile design for custom maps. And while OpenStreetMap has come a long way, there’s stilla bit of work to be done to create an atlas of the whole world (the world is pretty huge). But we’re extremely excited about what we’re building towards,” kommenterade företaget i sin blogg.
Läs hela artikeln här

Comments

comments

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.