Crystone sponsrar Selin Sales Consulting.

Efter ett samarbete med   Selin Sales Consulting   tog vi beslutet att gå in och sponsra SSC med en ny webbplats och kostnadsfri konsultation för hosting hos oss, som senare resulterade i att hosta webbplatsen på en  VPS  hos oss.

 

När vi levererat den nya hemsidan och möter upp Selin Sales Consulting för en introduktion av den nya webbplatsen är det en mycket glad VD vi möts av:

Tack Crystone för den nya hemsidan!Som ett säljbolag med inriktning på nykundsbearbetning och mötesbokning hjälper Selin Sales Consulting konsultföretag att hitta nya affärsmöjligheter. För oss är det avgörande att det är lätt för våra potentiella kunder att hitta oss på nätet när de söker den typ av tjänst och kompetens vi erbjuder. Vi har redan fått nya kunder som hittat oss via webben och detta är vi mycket glada för! Trafiken har ökat avsevärt och vi räknar med att vinna ännu mer marknadsandelar .

IT-Gurun  Christian Olsson på Crystone har som vanligt gjort ett fenomenalt jobb. Funktionaliteten på siten är mycket bra, det är lätt att navigera och det går snabbt att hitta den information man söker. Den grafiska profilen är helt rätt och går i linje med vad vårt företag vill förmedla.

Den nya dynamiska siten har även skapat fler möjligheter att interagera med våra besökare genom en smidig chattfunktion där man kan ställa frågor till oss online. Då vi påpekat att hemsidans tillgänglighet är det absolut viktigaste så anpassade även Crystone hosting som är ultimat för våra behov.  Vi ser tydligt att det var ett lyckat strategiskt drag att anlita Crystone för att göra jobbet! ” – Patrik Selin, VD, Selin Sales Consulting.

 

Comments

comments

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.