Framgångsrika resultat på Facebook – Digital marknadföring i nytt format

Crystone hade nyligen en tävling på Facebook. Vi arrangerade en grimas tävling. Tanken bakom detta var att göra något annorlunda, något som även för de som inte deltog kunde vara rolig och underhållande. Tävlingen pågick under 4 veckor och vi fick mycket bra resultat på vår Facebook-sida med även på vår webbplats crystone.se kunde man se stora förändringar under denna tid. Målet med tävlingen var att öka antalet besökare och följare på vår Facebook-sida.

 

För att uppnå våra mål använde vi oss utav vår egna tävlingsapplikation samt e-postutskick till våra befintliga kunder. Vi såg även till att välja attraktiva priser i tävlingen då det självklart leder till fler bidrag i tävlingen och en bra viral effekt. Videon nedan visar hur applikationen fungerar.

Här är ett utdrag från Google Analytics statistik för crystone.se. Den blåa grafen visar besöksstatistik på vår hemsida månaden innan tävling och den rosa månaden tävlingen pågick.

 

Vi ser även en bra utveckling av besökstrenden redan under vecka ett i tävlingen på vår Facebook-sida:

 

Resultat efter 4 veckor:

En ökning på 2124 fler besöka än föregående månad på vår hemsida crystone.se

1200 fler ”likes” på vår facebook-sida

Hela 900% mer aktivitet på vår Facebook-sidas logg

14796 Unika besökare på vår Facebook-sida samt att Facebooks nya funktion som visar hur många som pratar om Facebook-sidan uppgick till hela 600 personer sista veckan.

 

Som du kan se är applikationen mycket kraftfull och en god investering för dig som vill öka aktiviteten på din Facebooks-sida så väl som företagets webbplats.

Är du intresserad av att marknadsföra ditt företag enligt denna modell kan du lämna en intresseanmälan via vår Facebook-sida http://www.facebook.com/Crystone?sk=app_215785828491445

Comments

comments

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.