Crystone hedrar världsfredsdagen

Den 21:a september varje år infaller världsfredsdagen.

En dag då många av världens länder, krigsherrar och terroristorganisationer går med på att hålla freden. Denna dag möjliggör allt från en god natts sömn till vaccinationer i konfliktområden, mattransporter med mera. Denna dags betydelse är svår att kunna föreställa sig in i här i trygga Norden, men ack så viktig.

Detta vill vi hedra genom att ge alla Sveriges Ideella organisationer gratis webbhotell så länge de vill. Har du en ideell förening eller organisation kan du enkelt kontakta Crystones Kundtjänst om detta erbjudande. Allt som krävs är att din förening har ett 90-konto. Detta gäller hela vecka 38!

Kontakta Crystones kundtjänst.

Världsfredsdagen
 

 

 

 

 

 

 

 

Mer information om världsfredsdagen kan du finna genom att:
Besöka deras hemsida:
http://www.peaceoneday.org
På denna sida kan ni även donera pengar till detta fantastiska initiativ!

Se en föreläsning på TED av grundaren Jeremy Gilley om hur han kom upp med detta projekt och drivit det till vad det är idag:

Comments

comments

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.