James Gosling byter karriär och slutar på Google

Inte var det länge sedan vi alla kunde läsa nyheten om att James Gosling börjat arbeta på Google. James historia sträcker sig ända tillbaka till utvecklingen av programmeringsspråket Java där han var en av de personerna som var med och konstruerade språket.

Robot

 

Efter bara ett par månader på Google gör James ett nytt karriärsval. Hans nya karriär är på det nystartade robotföretaget Liquid Robotics där han ska syssla med robotmjukvara för sensorer, företagets datacenter, navigering på robotar och dess utveckling.

James blogg talar han om att han mötte intressanta människor under sin tid på Google. Han berättar även att han också mött många personer utifrån som gjort honom rasande.

I’ve surprised myself and made another career change. I had a great time at Google, met lots of interesting people, but I met some folks outside doing something completely outrageous, and after much anguish decided to leave Google” – James Gosling
 
 
 
Läs mer på Computer Sweden

 

Comments

comments

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.