Vem skriver på Crystone news?

Hej alla läsare!

Nu är semestertiderna snart förbi och det är dags att ladda om batterierna och komma tillbaka till arbetslivet. Jag vill önska er välkomna tillbaka och hoppas ni har haft en riktigt trevlig semester och att ni är laddade för vad som komma skall!

Mitt namn är Ninja Claesson och jag kommer framöver hålla till här på Crystone news och uppdatera er med det senaste inom: webben, hosting, sociala medier, SEO (sökmotoroptimering) och mycket mer.

Jag kommer ursprungligen från Borås men lämnade nyligen staden bakom mig för att husera i Stockholm istället. Har tidigare arbetat med sökmotoroptimering och är diplomerad copywriter. Har även varit en sväng på Högskolan i Borås samt Umeå Universitet och tagit ett par kurser i interaktionsdesign för system, information och kommunikation samt pedagogik.

Har ett omättat intresse för  teknik, statistik och att producera texter av alla dess slag. På fritiden är det hunden som gäller, både hundträning samt lite tävling.

Om ni saknar något ämne ni skulle vilja läsa om, är det bara att hojta så kan vi nog ordna det med och givetvis är ni mer än välkomna att kommentera inläggen!

Comments

comments

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.