Få tillbaka funktionaliteten från Facebooks tidigare Chatt

 

Som många kanske har märkt av så lanserade Facebook nyligen en ny chatt som kanske inte fungerar som vi önskar. Nu har man inte längre samma överblick på vilka vänner som är online. Flertalet Facebook användare skriver även att det har problem med att sätta status som offline när de inte vill chatta.

”På min chattruta har jag kryssat i ”se endast inloggade vänner”, men nu undrar jag varför jag bara ser några få inloggade? Hur gör man för att se alla som är inloggade?” – Läsare Crystone News

Här kommer två tips för er som som vill få tillbaka några av funktionerna som den tidigare versionen av chatten hade. Det första vi noterat är att om du surfar till http://www.facebook.com/presence/popout.php så ser du alla dina vänner som är online samt möjligheten till flertalet tidigare  inställningar. En annan variant är ett program som Tal Ater har släppt som heter Facebook fix. Programmet fixar dock endast så du ser alla som är online.  Du kan ladda ner programmet här: http://www.talater.com/fix_facebook_chat/

 

 

Comments

comments

One Response to “Få tillbaka funktionaliteten från Facebooks tidigare Chatt”

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.