Google +1 – FLOPP eller SUCCÈ?

Nu är den här, Google +1-knappen – redo för din webbplats. Knappen är en kort form för ”det här är ganska coolt” eller ”kolla in detta”. Google +1 är en metod för att dela information med omvärlden. När du klickar på +1 registreras informationen om sidan du tittade på när du använde knappen +1. När du har klickat på +1 för något visas detta som en kommentar tillsammans med ditt profilnamn och din profilbild i Googles tjänster. Det kan till exempel vara i organiska sökresultat, på din Google profil eller någon annanstans på webben. Vi ställer oss aningen frågande till denna tjänst då det känns som om Facebooks ”Like” knapp redan existerat ett decennium. Då andra sidan är det enormt många som använder Googles tjänster och det kommer säkert ha en betydande faktor i fighten mellan dessa två jättar.

Comments

comments

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.