WordPress 3.2 Release Candidate

Andrew Nacin Skriver på WordPress hemsida att
den första release-kandidaten (RC1) för WordPress 3.2 finns nu tillgänglig.

”Vi tror att vi är klara, men med tiotals miljoner användare, en mängd olika konfigurationer, och tusentals plugins, är det möjligt att vi har missat något. Så om du inte har testat WordPress 3.2 ännu, är det dags! Snälla dock inte på den aktiva webbplatsen om du inte är extra äventyrlig”

Vad är WordPress?
WordPress är ett blogg- och innehållshanteringssystem skrivet i PHP och som använder databasen MySQL för datalagringen. Det distribueras under en GNU General public-licens. Det är ett av de populäraste publiceringssystemen på marknaden och finns på tusentals bloggar och webbplatser.

Förutom bloggning, som WordPress främst används till, är det även anpassat för att kunna hantera hela sajter. Eftersom innehållet på alla sidor blir tillgängligt via en inloggningssida, behöver man inte någon FTP-klient för att kunna redigera och uppdatera sina sidor på webbplatsen.

WordPress går även att anpassa fritt med hjälp av olika tillägg och teman. Dessa kan man antingen skapa själv eller ladda hem från exempelvis WordPress egna webbplats eller inne i användargränssnittet.

Vill du komma igång med din egen wordpress hos crystone idag? Klicka här!

 

Comments

comments

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.