Yahoo står starkt bakom Flickr

 

Ända sedan en anställd läckt ett bildspel från en företagspresentation som visade vilka delar av Yahoo som ska skrotas, så har användare undrat vilka av deras omtyckta tjänster som kommer att försvinna.

Omåttligt populära sajter som Delicious har uteslutits på grund att de varit ”olönsamma” och ”inte passat med företagets vision.” En annan populär tjänst som fansen har varit oroliga över är Flickr, men Yahoos representant Blake Irving har gett oss svar på Flickrs utkomst.

Detta svar kom i form av ett Twitter inlägg ”Fråga: Är Yahoo engagerad i Flickr? Svar: ”Helvete ja! Vi älskar denna produkt och team.”

Inlägget bekräftade också att Flickr produkten är lönsam för företaget.

Comments

comments

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.