Är Bing ett större hot för Google än Facebook & Apple?

Enligt Googles CEO, Eric Schmidt, ser Google Bing som dess främsta konkurrent – inte Facebook eller Apple. Eric Schmidt gick med på att låta sig intervjuas av Allan Murray från The Wall Street Journal, som var vänlig nog att lägga upp en video av konversationen.

Se videon här!

”Det intressanta är att vi inte tänker på varken [Facebook eller Apple] som ett konkurrenskraftigt hot … vår konkurrent är Bing. Och det är intressant, för i åratal har folk frågat om Microsoft men alla har glömt bort Bing.”

Han kallar Bing en ”välskött, mycket konkurrenskraftig sökmotor”. Han går inte in på Bings partnerskap med Yahoo, men det framgår tydligt att det betraktas som en stor del av Googles huvudvärk i sökkonkurrensen.

Schmidt berättar vidare om ett antal andra ämnen, såsom privatliv, Kina, President Obama, sociala medier och mycket mer.

Comments

comments

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.