Svensk domänauktion till stöd för de drabbade i Haiti

Domänauktionssiten MissDomain offentliggjorde för ett par dagar sedan att man efter initiativ och idé av InternetSweden håller en domänauktion  där försäljningen oavkortat går till att hjälpa de drabbade i jordbävningskatastrofen på Haiti. En förutsättning för att detta ska lyckas är självklart dels att det finns köpare som är intresserade av domänerna i auktionen, men också att någon donerar domäner som kan auktioneras ut.

.NU och .SE har också beslutat sig för att sponsra auktionen, Nunames genom att erbjuda gratis ägarbyten och .SE genom att skänka 80:- för varje .SE domän som doneras.

Vill du ha mer information om auktionen, donera ett par egna domännamn eller se vilka andra domäner som har donerats av oss och andra, besök MissDomain. En längre intervju med initiativtagaren Peter Forsman finns också publicerad på internetdagarnas webbplats.

Comments

comments

Lämna en kommentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.